Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I79v80o 43C39i82l69i89c73h

27. 2. 2014 18:25

Na Romee mají diskuze přes Ksichtoknihu, tudíž pro mne uzavřené. Není to nakonec dyskriminácia? ;-)

0 0
možnosti
Foto

I52v25o 49C56i41l48i78c44h

27. 2. 2014 18:36

PS: S náckama a komoušema bych protestovat nešel i kdyby v tu chvíli měli sebevíc pravdu. Považoval bych to za vyhánění čerta ďáblem :-/

0 0
možnosti

XANO, proti rasismu je třeba slušně protestovat..... protestu proti rasistickému spolku ROMEA bych se také zůčastnil.... Co myslíte, ukáže se tady pan Ryšavý a bude zase spamovat nějaké nesmyslné odkazy ???... Pochybuji, ten na to nemá odvahu, ten slovům jako upřímnost, statečnost a čest pravděpodobně vůbec nerozumí.

      Jinak je třeba tlačit na svého poslance, ať tam nechrápe a navrhne třeba průvan v přidělování státních peněz podobným rasistickým spolkům!!!!!!!!!!

1 0
možnosti
Foto

To máte těžký, když se z neziskovek stala regulérní živnost za státní peníze. Tomu spousta lidí neodolá. Garantovaný zisk a žádné riziko.

5 0
možnosti
Foto

To, že existuje mnoho neziskovek nemusí být nic špatného - většina z nich nevyužívá dotace ani nikoho neomezuje. Neziskový sektor by ale potřeboval něco jiného, než omezení počtu neziskovek. A to je už konečně funkční zákon o veřejné prospěšnosti. Pak by možná odpadlo množství organizací, které si hrají na neziskovku, ale vznikly za vyloženě komerčním důvodem.

3 1
možnosti

typicky priklad je treba http://www.psidetektiv.cz/ - bohuliby ucel za ktery se ovsem plati a ve skutecnosti jde o podnikani, ktere vyuziva moznosti odpocitetelny polozky 300 tis. kc pro obcanska sdruzeni

2 0
možnosti
Foto

Takže kvůli jedné neziskovce, s jejíž činností nesouhlasíte, paušálně odsoudíte všechny ostatní?

1 3
možnosti

J87a80n 57H79a75n13á73k

27. 2. 2014 14:45

to je značně paušalizující článek. Stejně jako byste hodil všechny obchodní zástupce do pytle "šmejdi". Neziskovky je potřeba posuzovat konkrétně podle jejich činnosti a výsledků.

Nicméně uznávám, že bude jistě mnoho neziskovek, které jsou prakticky k ničemu, protože je jeden nesporný fakt, dokud je problém, je neziskovka. Vyřešením problému zaniká potřeba neziskovky, tudíž jsou mnohé neziskovky v zajímavém a dnes oblíbeném střetu zájmu.

Nicméně, některé problémy vyřešit nelze (hospice, azylové domy, specifická onemocnění, korupce a mnoho dalších) a jejich trvalá (občanská) aktivita je víc, než žádoucí.

0 1
možnosti

Ono by take bylo dobre vedet, co to ty neziskovky jsou... Tak jen namatkou - odborove organizace, politicke strany a hnuti, cirkve a nabozenske spolecnosti, nadace a nadacni fondy, obecne prospesne spolecnosti, vysoke skoly, obce, kraje, organizacni slozky statu, prispevove organizace, obcanska sdruzeni atd... Takze kazda skola, kazde sdruzeni pratel skoly, kazda haciscka organizace, atd... To jen tak pro doplneni..

0 0
možnosti

jinak se muzete klidne ucastnit pochodu proti neziskovkam, bez kterych byste ovsem neumel ani psat, nechodil do fotbaloveho oddilu, pokud by vam horel dum, nevim jak rychle by prijeli hasici atd..

0 3
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1540x
Mým cílem je život zvládnout poctivou cestou, i když to bude složitější a nedostanu se tam, kde bych mohl být, kdybych šel přes "mrtvoly". Jsem realista, snažím se být spravedlivý a jsem bojovník za povinnosti Romů. JE SUIS ATHÉE!

Seznam rubrik