Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J81a71n 92P88a89v92e30l

12. 8. 2014 10:11

To, že nějaký politik označí Okamuru za zločince, nic neznamená. Politici plácají blbosti, což je bohužel těžko popiratelný fakt. Sice se toho chytnou média aby zaplnila stránky, ale rozumný člověk může jen zívnout. Jen to něco jako sledovat aférku kolem Bartošové.

Okamura se v očích rozumných lidí provinil tím, že je populista. Populista, narozdíl od normálního politika, dokáže říci pravdu. To je na něm vynikající. Ale více než normální politik také říká, ne to co si myslí, ale to co chce dav slyšet. A to už je špatné. A co je nejhorší, on sice pojmenuje problémy, ale nemá řešení. Řešení, která navrhuje, jsou řešení davu. A můžeme všichni jen doufat, že nedostane příležitost k jejich realizaci.

0 0
možnosti

P25e35t27r 55S55k86á43c49e47l

11. 8. 2014 21:59

Souhlas, ale - stále mi není jasné, proč pan Okamura na otázku k výši jeho zisků odpověděl: "Musím se zeptat svojí účetní". Redaktoři totiž zjistili, že za poslední roky jeho firmy nevykazují až takový zisk, který by odpovídal jeho majetku (auta apod.). Nejsem závistivý, ale i o půlnoci, když pana Okamuru vzbudí, by měl vědět, které jeho firmy a jak jsou ziskové...

0 3
možnosti

Jste rozumný člověk a máte naprostou pravdu. Ta přetvářka a faleš je na zvracení. Oni všichni ti páni dobře ví, že to tak je, ale budou řvát jak pominutí, když to někdo řekne nahlas. A to nemluvím jen o tomto případě, je tady řada jiných.

5 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1540x
Mým cílem je život zvládnout poctivou cestou, i když to bude složitější a nedostanu se tam, kde bych mohl být, kdybych šel přes "mrtvoly". Jsem realista, snažím se být spravedlivý a jsem bojovník za povinnosti Romů. JE SUIS ATHÉE!

Seznam rubrik