Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jo, já mám z islámu úplně stejný dojem. Díky za článek!

1 0
možnosti

Většinou do diskuze nepíši, nicméně dnes udělám výjimku. Než začnete psát příspěvky o ostatních náboženstvích, přečtete si aspoň první půlku mého předposledního článku. A těm, co se to číst nechce - ano, píši tam, že i ti ostatní jsou blázni. Problém Islámu je v tom, že je ze všech rozšířených náboženství nejagresivnější.

1 0
možnosti

Takže nadávat křesťanům a židům v blogíscích do bláznů nebudete. Uff, je dobré, že v naší postkomunistické zemi máme takové zásadové tvrďáky, co jsou letadla a všichni kdo nesdílí jejich pohled na svět jsou blázni (ale odváží se psát blogísky jen o těch, kterým je cool nadávat)

0 3
možnosti

A co židům také řeknete, že jsou všichni blázni, protože věří tomu že hořící keř neshořel, fousatej dědek si kecal na kopci s bohem v pokročilém věku a tak? To už by nebyl tak fajn článek. Psát že muslimové jsou blázni je cool, u křesťanů co věří na běhání po vodě by vám to možná také prošlo, ale u židů byste dostal nálepku idiota a hlupáka a antisemity :-)

0 1
možnosti

Je ale pravda, že taková kafka a pár jiných křesťanských fanatiků by vám možná i za to křesťanství přišli nadávat. Tak to raději také nedělejte, pište jen jak muslimové jsou blázni, za to se vám bude tleskat :-)

0 1
možnosti

Tak odbornik nejsem, ale videl jsem o tom nejake video, ze Mohamed si dokonce mel myslet, ze to je hlas zleho ducha, ale jeho zena jej presvedcila, ze jej ma poslouchat a asi proto dostaly zeny v islamu podradne misto ... v podstate islam by od zacatku timto popiral sam sebe, kdyz toho, kdo jej v podstate zachranil - zenu odsunul na vedlejsi kolej jako menecenneho. Pak je zajimave, ze Mohamed mel byt otraven zidovskou divkou, kterou se nechal obsluhovat potom, co ji vyvrazdil rodinu. Hm ... . A udajne v Koranu se pozna pravost proroka tim, ze na nej jed neucinkuje. Mozna by to mohl okomentovat, osvetlit nekdo, kdo tomu vic rozumi ... .

2 0
možnosti

A teď si vemte, že křesťanství je úplně stejná kravina. Ježíš je navíc zcela vymyšlená postava, něco jako Santa Klaus nebo Děda Mráz.

A k tomu Bible, kniha plná blábolů. Starý zákon napsal nějaký šílený masový vrah. Nový zákon - propagační brožura jako vyšitá z učebnice marketingu hrající na city.

A za tím vším se schovávají psychicky nevyrovnaní lidé s mesiášskými komplexy (Duka a spol.).

6 8
možnosti

můj ty Tondo kolenatý ....

2 1
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1540x
Mým cílem je život zvládnout poctivou cestou, i když to bude složitější a nedostanu se tam, kde bych mohl být, kdybych šel přes "mrtvoly". Jsem realista, snažím se být spravedlivý a jsem bojovník za povinnosti Romů. JE SUIS ATHÉE!

Seznam rubrik