Diskuse

Je Islám zlo?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Až na pár drobných nepřesností, skvělý článek. KARMA.

Mohammed nebyl z chudých poměrů. Jeho rodina byla v Mekkce ve výsadním postavení. Jeho otec byl správce Kaaby a i když osiřel, tak se o něj staral jeho děda a po jeho smrti jeho strýc, který byl vůdce kmene.

Jeho první žena zemřela ještě před hidžrou do Medíny.

Aišu si vzal v jejích 6 letech, provozoval s ní jiné sexuální praktiky, než koitus do vagíny, třel si penis mezi jejími stehny. V 9 letech ji defloroval.

Náboženský vůdce, který vede věřící do boje dostává 1/5 kořisti. Na příkladu dobytí Mekky se krásně odhaluje Mohammedovo chamtivost. Když s velkým vojskem napadl Mekku a krátce předtím velmi brutálně zmasakroval jiný kmen, tak vůdci Mekky, aby zabránili tak strašnému vyvraždění svého města, přistoupili na podmínky kapitulace, které jim Mohammed předložil. Poté Mohammed prohlásil, že se vojsko na získání města nepodílelo, že vše zařídil sám a tak se o kořist dělit nemusí.

0 0
možnosti

Skvělé shrnutí,naprosto souhlasím.R^

1 0
možnosti

Já mám pořád pocit, že o islám teroristům vůbec nejde. Jen se jím zašťiťují, ale jde jen o zabíjení a mrzačení neozbrojených.

Co se týče xenofobie, myslím si, že to není v ČR velká hrozba, když uvážím třeba těch více než 200 zapálených ubytoven pro migranty v Německu v loňském roce.

Spíš přemýšlím, jestli některé tuzemce neohrožuje xenofilie, co patologická touha po všem cizím...

2 0
možnosti
Foto

Ke zmínce o Aiše bych rád doplnil a opravil. Mohamed si vzal Aišu v jejích šesti letech a už po svatbě s ní prováděl tzv. mufkhassu, to jest tření penisu o její stehna. Což dělá z jeho evidentní pedofilie něco, co bije do očí. Ve svých 63 letech si hodlal vzít ještě jednu malou dívčinu, jenže před naplněním stihnul natáhnout paprče, traduje se, že zemřel Aiše v náručí.

2 0
možnosti

Z73u91z68a15n98a 15V75a19s69s

16. 5. 2016 19:49

Výborne!

O to desivejšie mi pripadá, ak niekto konvertuje vedome a z vlastného rozhodnutia k niečomu takémuto. A ak to urobí žena a tým sa odsúdi do úlohy druhoradej bytosti, to už je mimo moju kapacitu.

4 0
možnosti

... je vidět, že jste si dal tu práci a o tématu toho hodně nastudoval, což je milé překvapení u tak mladého člověka, zvlášť když většina vašich vrstevníků sotva dokáže vydatlovat jednoodstavcový diskusní příspěvek tak, aby měl hlavu a patu, a o islámu ví jen to, že se tam mečí na minaretu a je to náboženství míru...

... dobrá práce...R^

3 0
možnosti
Foto

Já si nejsem jistá postavou Ježíše, že byl tak mírumilovný, jak se nám snaží postinterpretace apoštolů a knězů vysvětlit. Pokud tato osoba historicky existovala a nebyla pouze obdobou mitraistického mýtu a říkala, to, co je psáno v Bibli, byla občas náladová a krajně hašteřivá, dělala hysterické scény v židovských chrámech, hodovala s okradači na daních, celníky, měla pochopení pro lehké děvy, provokovala autority a kdoví co během svého života dělala. Evangelia vznikla až cca 100 let od jeho údajného života. Navíc Ježíš Kristus dle NZ zcela podpořil slova Starého zákona, Desatero a zpochybnil židovskou nauku jen v pár nevýznamných bodech. V NZ se jasně píše, otroci, zůstaňte otroky a brojí se proti vegetariánství. Starý zákon je založen na krutosti Židů, kteří dělili svět na vyvolené Židy, a nevyvolené, jež bylo možno a dokonce i záhodno vraždit, jak se píše v Žalmech. V době a hlavně v prostředí kde žil Mohamed, byly sňatky s malými holčičkami běžnou věcí, lidi nrměli takové IQ a cítění jako my dnes a nechápali, že se jedná o děti a neměli jasně stanoveno kdy je povolená konsensuální hranice sexu. Tehdy byla úplně jiná doba. Starozákonní postavy měly více manželek, byly tradičně hříšné a rozmařilé. Proto bylo tolik proroků, kázajících zkázu světa a příchod Mesiáše. Křesťanstsví oproti judaismu jakoby zrušilo koncept gojství a negojství, a tak do sebe nacucalo i díky legendě o vzkříšení a nadějí na brzkou spásu a život v ráji, obrovské množství lidí, nežidů, zatímco pravověrní Židé nepřibývali, protože Židé drželi pospolu, ale moc nových učedníků nepřijímali. Byli rádi, že v římském impériu a i jindy a jinde tak tak přežívali.

0 6
možnosti
Foto

Paní Havelková vyjadřujete se k věci o které víte tak prd.

2 0
možnosti
Foto

H21a90n57a 35V82l22k24o77v38á

16. 5. 2016 18:13

Na svůj věk jste mimořádně příčetný.

1 0
možnosti

Jste frajer. Pokud jste Romem smekám o to více a držím Vám palce ve vašem angažmá, které máte uvedeno v profilu. Dvojitá karma za článek.R^

1 0
možnosti

V blogu nic xenofobního nevidím, mám za to, že je vyvážený a objektivní. Žádnou evidentní lež jsem nenašel, pouze asi dvě zanedbatelné nejasnosti. Islám tedy lze hodnotit jako primitivní, netolerantní, násilnické či diskriminační učení, které se nejen pro moderní západní státy nehodí, ale dokonce je s jejich hodnotami neslučitelný. Rovněž mě příjemně překvapilo, že autor (soudě aspoň podle fotografie) je mladík, který si klade tak závažné otázky. Ode mne karma.

3 0
možnosti

J11a68r39a 79R17a90n72k

16. 5. 2016 18:00

Ano, ale vetsinou zalezi na vykladu imama, je bohuzel svetove uznavany jako vira spolu s ostatnimi:-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1540x
Mým cílem je život zvládnout poctivou cestou, i když to bude složitější a nedostanu se tam, kde bych mohl být, kdybych šel přes "mrtvoly". Jsem realista, snažím se být spravedlivý a jsem bojovník za povinnosti Romů. JE SUIS ATHÉE!

Seznam rubrik