Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Dobrá otázka,která si zaslouží odpověď.Karma

4 0
možnosti
Foto

Pokud používáte cizí fotografii pro svůj profil, měl byste se k tomu vyjádřit vy a nebo admin.

1 2
možnosti
PB

..... no tak špatnej člověk bejt zrovna nemosite,- ale já , starej chuj, sem pro admina mosel vokopčit občanku abych jako nebyl podezřelej z teho, že JÁ nejsu JINEJ a že vopravdu JÁ su JÁ ;-D,- kabaret jak sviňa !,- si to trochaj uspořádejte přes tu totožnost, - ......... ináč v palici máte naprosto jasno R^!!!

5 0
možnosti
JJ

Velmi správná úvaha, disponujete zdravým rozumem. R^

11 0
možnosti
JR

J36a39r51a 83R37a25n75k

10. 9. 2016 21:17

Nikdo Vam nemuze zarucit, ze se v Evrope nic nestane, ale prestoze tak mlady, zapomel jste, ze zijeme v jinem svete, nez nase babicky a dedove........a ti museli to same rikat tem svym prarodicum. Ziju v kosmopolitni zemi, kde starosta celkem velkeho mesta, kde se odehravaly i OH je muslim, jsou zde cartoonisti, komikove, spisovatele - jejichz rodice jsou muslimove, ale urcite ti "moderate", jinak by sve deti museli prece zabit;-) a nezpominejte, ze existuji lide jako Malala Yousafzai, Fareed Zakaria, Salman Rushdie, Lala Shofkat, Benazir Bhutto, Mame Madior Boye, Tansu Ciller, Kaqusha Jashari, Megaeati Sukarnoputri, Khaleda Zia, Ayaan Hirsi Ali - ti vsichni se narodili jako muslimove a zapsali se do historie.

Studujte, studujte, studujte:-(

5 19
možnosti
ZH

Islám je srovnatelný s rakovinou. Snad v každém těle se občas nějaká buňka zvrhne a začne bujet. Organismus s dobrou imunitou se s tím však úspěšně vypořádá. Avšak stačí nějaká krize a shoda okolností, a zvrhlé buňky přerostou schopnost organismu se bránit. A je problém na světě. Dějiny nám ukazují, že islám právě takto funguje.

7 0
možnosti
ZB

Co je to nesmyslnosti? Egypt a Irák obsadili muslimové již v 7.století a dnes je v Egyptě 90 procent muslimu a v Iráku 97 procent muslimu,podle toho co sepisujete to vypadá,že vše se událo teprve nedávno a nebylo to součástí dlouhodobého historického vývoje.Pokud jde o uzemí,kde se nyní nachází Česko,v 7.století jste zde o křestana nezavadil a nové náboženství i našim předkum bylo vnuceno...

5 8
možnosti
Foto

Egypt v době, kdy jej obsadili muslimové byl křesťanský. Češi přijali křest v roce 845 a šlo o obrovolné přijetí křtu kmene, v dějináh christinizace Evropy událost neobvyklá.

2 0
možnosti
MK

Protože to je fake a vím odkud

2 1
možnosti
ZV

Z45u87z74a43n14a 51V16a70s92s

10. 9. 2016 18:49

Super! Myslí vám to, mladý muž.

5 1
možnosti
JR

J29a57r21a 98R80a30n78k

10. 9. 2016 21:19

....mysli Vam to mlady muz....a co kdyz je to zena - pokud je fake:-)

2 3
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1540x
Mým cílem je život zvládnout poctivou cestou, i když to bude složitější a nedostanu se tam, kde bych mohl být, kdybych šel přes "mrtvoly". Jsem realista, snažím se být spravedlivý a jsem bojovník za povinnosti Romů. JE SUIS ATHÉE!

Seznam rubrik