Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SM

Zastavit migrace nejen že neni snadné ale neni možne. Někdy pro lepši životní podmínky a Indy aby utíkaly z katastrofy bud přirodni nebo poleticke, lide Emigrují. Když čengiz khan,Turky nebo Evropany utočily lide vzdálení části, mistni ne věděly kdo přišel a co snima bude. Byly bezmocni. I když jim prodaly jako otroky.

v roce 1971 10 Mill lide z dnešní Bangladéš utikaly do Indie. Jim to Nutil genocida zaviněna s Islamisty z Pakistanu a jejich podporovatele z USA, UK atd. Do dnes to je problem pro některé staty Indie. Život neni pohádka. Realita je jina. Ale přece každy stat ma pravo rozhodovat komu pustit a komu ne. Unlike read Indians Europe has the means to control.

0 0
možnosti
FL

Austrálie nikoho prakticky nepřijímá, ani Japonsko, Izrael buduje když tak dočasný uprchlický tábor mimo své území ... pro totéž neuměla Evropa?

1 0
možnosti
MV

Ok a teď něco, paní Moudrá, k přirovnání lidi k opicim. O tom ten blog byl a díky bohu je stažen z hlavní strany.

1 0
možnosti
FL

Nešlo by o rozhazování košů, ale vykrádání obchodů, bytů a přepadání

0 0
možnosti
MV

Ještě jedna poznamka: "opičí druh Szendy" se do ceske kotliny dostal jak? A vyhanel ho odsud někdy někdo, nebo mu pomohl? Co víte, pane Szendy, o historii Vašeho jména a rodu???

3 4
možnosti
JR

J58a40n 97R11i68c46h65t91e64r

16. 7. 2019 14:33

Horší než buran je hloupý buran.

Horší než hloupý buran je hysterický hloupý buran.

A pak tu máme Marka Valíčka...

3 1
možnosti
Foto

Nepřeji vám nic zlého, ale myslím si, že by vám prospělo, se na nějaký čas stát tou "opičkou", která nemá co žrát, čeká až ji někdo uloví a sní o nějakém lepším pralese. Tam však žijí jiné opičky, kterým sice nic nechybí, ale některé z nich si však nedokáží srovnat v tom prostoru, co mají mezi ouškama, že opice, která mají zrovna tu smůlu, nejsou o nic horší opice, než ony sami.

5 6
možnosti
JH

J18i36ř94í 72H42o83l54ý

16. 7. 2019 11:53

Otázka je proč nemá opička co žrát?

Je to proto, že ačkoliv se snaží tak mu banány/jídlo sežali kobylky. Nebo je to proto že se opička naučila žrát jen cizí banány/jídlo a sama jen válí šunky.

8 1
možnosti
DR

Naprostý souhlas pane autore a karma. Bohužel, v EU není v rámci "humanity" absolutně žádná vůle tohle podobným způsobem řešit. R^

7 1
možnosti
DN

Asi to hodně schytáte. Pan Vodvářka už začal. ;-D

1 0
možnosti
DR

Pan Vodvářka především absolutně nepochopil o čem je řeč. Ale to se může stát, žádný z nás není dokonalý, spíše je velmi smutné že se v takovém případě snížil k takovému výrazivu.

1 1
možnosti
JL

Je to trochu jako pro děti ve školce, ale budiž.

1 0
možnosti
DK

"ale opičky vás už obtěžovat nebudou"

Tomu přece nevěříte...

0 0
možnosti
DR

A proč ne. Když někde nedostanete to co očekáváte, tak se tam logicky nebudete cpát.

2 0
možnosti
JH

J92i20ř68í 28H87o10l17ý

16. 7. 2019 11:05

Nevím jestli jsem to pochopil, ale za mě R^.

2 0
možnosti
MV

To je fakt neskutečný. Sám píšete, že nevíte, jestli jste pochopil, ale chvalite. Úplně stejnej model jako : "ciabattu jsem nikdy nejedla, ale nechutná mi". Nepřijdete si jako hlupák, když něco podobnýho napíšete a navic uveřejníte?

1 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1540x
Mým cílem je život zvládnout poctivou cestou, i když to bude složitější a nedostanu se tam, kde bych mohl být, kdybych šel přes "mrtvoly". Jsem realista, snažím se být spravedlivý a jsem bojovník za povinnosti Romů. JE SUIS ATHÉE!

Seznam rubrik