Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejsem fanatický zastánce parlamentní demokracie za každou cenu. Důležité je, jak se vláda stará o lidi a jaké má obyčejný občan osobní svobody včetně možnosti opustit zemi. Životní úroveň v Číně je bídná, ale to i v některých demokratických rozvojových zemích.

Čína si to u mě pohnojila masovým vražděním na náměstí Nebeského klidu a deportací korejských uprchlíků zpět do KLDR, kde jsou popravováni. Chápu, že přelidněná Čína nechce imigranty, ale může je aspoň pouštět do svobodné země.

0 0
možnosti
LJ

Pořadí světových jedniček se mění nejen v tenise, ale i v ekonomice a politice. A bude se měnit stále, pokud budou lidé chodit po zemi. Za chvíli bude Číňanům chybět mladá generace, protože mají politiku jednoho dítěte. Není však dodržována hlavně u nečínských národů. Co to přinese, nevím.

0 0
možnosti

A nevadí vám, že Čína je veskrze zkorumpovaná, fašistická diktatura? Ostatně, je to Čína, která dost brutálně potlačuje práva menšin na územích, která předtím okupovala, a zatím se roztahuje především na moři. Vietnam i Filipíny by mohly vyprávět.

1 2
možnosti
PB

..... mně to teda nevadí,- narozdíl od evropskejch a americkejch politiků, kteří je naprosto ignorují a nechtěj s těma rejžama mít nic společnýho.

0 0
možnosti
MT

Autore, podle mne, skvěle napsáno ! R^

2 0
možnosti
OK

Nesledujte tolik akční filmy!

1 1
možnosti
Foto

a vy si nastudujte co je to nadsázka

2 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1540x
Mým cílem je život zvládnout poctivou cestou, i když to bude složitější a nedostanu se tam, kde bych mohl být, kdybych šel přes "mrtvoly". Jsem realista, snažím se být spravedlivý a jsem bojovník za povinnosti Romů. JE SUIS ATHÉE!

Seznam rubrik